VELKÉ HODNOCENÍ PODZIMNÍ ČÁSTI SEZÓNY


VELKÉ HODNOCENÍ PODZIMNÍ ČÁSTI SEZÓNY
V následujícím článku vám přinášíme zhodnocení podzimní části sezóny v podání trenérů všech věkových kategorií. Jak se dařilo mužům nebo nejmladším benjamínkům? Pokračujte ve čtení!

*****************************************   Muži   *****************************************

Mužstvo mužů zakončilo podzim na 12. pozici z 16 týmů krajského přeboru se ziskem 17 bodů. Nejlepším střelcem mužstva byl s třemi brankami Martin Miklánek.

Tabulka s počtem žlutých karet, vstřelených a obdržených branek v závislosti na čase v zápase. Vyplývá z ní, že často střílíme branky před koncem prvního poločasu a naopak inkasujeme převážně ve druhých poločasech. Žluté karty pak dostáváme zejména v posledních patnácti minutách utkání.
Obrázek

Tabulka mužů

Statistika mužů

Hodnocení trenéra Jiřího Kohouta:

Podzimní část sezóny byla náročná, rozmanitá a přinesla obrovskou zkušenost. Porce přípravných, pohárových a mistrovských zápasů se zastavila na čísle 23 a to je po jarních bojích o postup a zhruba měsíční letní přestávce velká porce. Pro trenéra pak v takovém případě není snadné řešit neustálé komplikace při absencích hráčů, kteří během sezóny odjíždí na dovolené, svatby, festivaly, bundesligy atd.

Samostatnou kapitolou pak jsou zranění, která nás letos provázela od samého začátku a například zranění Dragona, kterého jsme postrádali v úvodních kolech, bylo hodně citelné. Krajský přebor se stal po rozšíření na 16 mužstev kvalitní soutěží, týmy jako Mohelnice, Šternberk a Jeseník mu dodaly punc kvality, o čemž se mohli diváci v Litovli přesvědčit. V domácích utkáních s týmy ze špice tabulky, byl pro nás zisk jakýchkoliv bodů velkou potíží, ačkoliv mnohdy jsme se za výkon stydět nemuseli. Z venku jsme toho dovezli trochu více, ale mrzí zápasy v Zábřehu, v Kralicích, či v Hněvotíně, kde jsme ztratili body, které by nás posunuly více ke klidnému středu tabulky.

Přesto věřím, že vzhledem k tomu, že v jarní části budeme mít téměř celou druhou polovinu tabulky doma, že se vyhneme starostem se záchranou. Vím, kde nás pálí pata, vím, kde máme slabá místa, věřím, že poctivou prací si z vlastních řad můžeme pomoci. Pokud budou kluci zdraví, budeme hrát na jaře důstojnou roli. Z úvodu sezóny se ale musíme poučit, nejen z něj. Krajský přebor je opravdu někde jinde než jsme se dvě sezóny plácali, je potřeba k němu přistupovat s pokorou a poctivostí.

Obrázek

****************************************   Dorost   *****************************************

Dorost zakončil sezónu na 7. příčce tabulky s 9 mužstvy. Má však odehrané o jedno utkání méně a v případě výhry se může posunout až na 5 příčku. Nejlepším střelcem mužstva je Kamil Gazdík se 6 přesnými zásahy.

Tabulka dorostenců

Hodnocení trenérů Jiřího Polanského a Přemysla Laži:

Nová sezóna dorostenců se značila v obměně téměř celého kádru, kde nově tvořícího týmu se ujalo trenérské duo Polanský a Laža. Jejich úkolem je stabilizovat kádr a pokusit se vyzdvihnout tým dorostenců do výšin, kdy dorostenci v Litovli hrávali krajské soutěže.

Do letní přípravy se zapojilo 20 hráčů a hned od prvních tréninků bylo na klucích vidět zájem o hru a chuť se dále rozvíjet. V průběhu této přípravy se mužstvo postupně stmelovalo a odehrálo přípravná utkání s kvalitními soupeři z vyšších tříd a ukázalo, že by mohlo sbírat body i se silnějšími soupeři.

Tento předpoklad se potvrdil v průběhu mistrovské soutěže, kdy podzimní část zakončil s vyrovnanou bilancí 3 výher, 3 remíz a 3 proher s aktivním skóre 19:16 a 13 body.

Do jarní části si přejeme, aby kluci neusnuli na vavřínech a potvrzovali vzestupnou tendenci. Rádi bychom klukům poděkovali za přístup jak k tréninkům, tak k samotným zápasům. Kluci děkujeme!


***************************************   Starší žáci   ***************************************

Starší žáci jsou v šestičlenné tabulce na posledním šestém místě se ziskem 1 bodu. Nejlepšími střelci jsou Šimon Válek a Jakub Zifčák, kterým se podařilo skórovat shodně dvakrát.

Tabulka starších žáků

Hodnocení trenéra Aleše Langa:

Připravujeme...

***************************************   Mladší žáci   ***************************************

Mladší žáci vévodí své tabulce šesti mužstev, když dokázali získat krásných 29 bodů! Druhý a třetí tým posbíral po 18 bodech. Nejlepšími střelci jsou s 11 brankami Jáchym Fídler s Davidem Hájíčkem, pronásledováni desetibrankovým Radkem Kohoutem.

Tabulka mladších žáků

Hodnocení trenéra Milana Kubíčka:

Nejprve bych chtěl poděkovat všem klukům za přístup k tréninkům. Jako začínající trenér, si toho hodně vážím a snažím se pracovat tak, aby to všechny hráče bavilo a měli k fotbalu kladný vztah.

Podzimní část soutěže mladších žáků byla rozlosována do 4 skupin po 6 týmech. V naší skupině jsme se utkaly s týmy z blízkého okolí (Červenka, Haňovice,…). Jsem rád, že jsme potvrdili kvalitu a obsadili jsme ve skupině první místo. Kdy jsme z 10 utkání ztratili pouze jeden bod za remízu v derby s Haňovicemi. Tímto umístěním jsme se dostali na halový turnaj do Velké Bystřice, kde se utkají nejlepší týmy ze všech skupin a 2 týmy ze Slovenska. Chtěl bych vyzdvihnout výkony celého týmu a věřím, že v nich budeme pokračovat i na jaře.

V jarní části nás bude čekat další porce zápasů, ve kterých se utkáme s nejlepšími týmy z ostatních skupin. I proto bude zimní příprava hodně náročná, abychom mohli bojovat o nejvyšší příčky. Závěrem bych chtěl poděkovat všem rodičům za podporu a všem hráčům za předvedené výkony.


************************************   Starší benjamínci   ************************************

Starším benjamínků se výsledkově také velmi dařilo. Suverénně vyhráli obě dvě skupiny, ve kterých na podzim působili. Výsledky ale nejsou v těchto kategoriích zase tolik důležité, o čemž mluví také pan trenér Prucek.

Tabulka starších benjamínků

Hodnocení trenéra Pavla Prucka:

Starší benjamínci ročník narození 2008 a mladší odehráli během podzimní části dvě kola turnajových zápasů. Celkem to bylo 24 utkání. V těchto nejmladších mládežnických kategoriích jde především o radost ze hry, získávání fotbalových dovedností, zapojení se do kolektivu. Dobré zápasové výsledky jsou vždy pro všechny hráče, fanoušky, i trenéra příjemným poznatkem, že se hráči stále zlepšují.

V zápasech kluci předváděli i krásné, kvalitní fotbalové akce. Pouze pro upřesnění z celkového počtu zápasů bylo 21 vítězných, dvě remízy a jedna prohra. Největší odměnou pro všechny je ale skutečnost, že se z kluků stal bezva kolektiv, který se vzájemně podrží, i když se zrovna nedaří, nevzdávají se a společně jsou schopni otočit i nepříznivý vývoj utkání, což předvedli v několika zápasech. Proto velkou pochvalu zaslouží celé družstvo starších benjamínků!            

Obrázek

************************************   Mladší benjamínci   ************************************

Mladší benjamínci se také zúčastnili dvou skupin turnajových zápasů. V jednom z nich naprosto dominovali, druhé už tak povedené nebylo. Přesto je potřeba ocenit práci, kterou trenéři benjamínků odvádí. Zejména radost ze hry a vytvoření kolektivu je velkým plusem do života dětí.

Tabulka mladších benjamínků

Hodnocení trenéra Radima Otavy:

V první části sezóny jsme byli nalosováni do ročníku 2010 a mladší. Setkali jsme se tu s týmem Medlova, Příkaz a Vilémova. V druhé části jsme byly nalosováni do ročníku 2011 a našimi soupeři byla mužstva z Uničova, 1.OMK Šternberk a Újezd u Uničova.

První část sezóny jsme zakončili s bilancí jedné výhry proti týmu Příkaz a zbylé zápasy skončily porážkami. Musím ale kluky pochválit, protože v každém zápase se jim podařilo skórovat a bojovali naplno. Druhá část sezóny se nám velmi povedla a s bilancí 10 výher, 1 remízy a jedné porážky jsme si spravili chuť.


*****************************************   Závěr   *****************************************

No nebyl to krásný podzim? Děkujeme všem hráčům, trenérům, rodičům, fanouškům a partnerům za nadšení a podporu, kterou společně posouváme litovelský fotbal dál a dál. Přes zimu si odpočineme, potrénujeme a uvidíme se na Tatraně zase na jaře!
21.11.2018 | Tatran Litovel | Přečteno: 1163x

Utkání

Události

<<  <>  >>Duben 2024
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Krátce

14.4.2024 -
Tatran Litovel - Lužice 3:2
Branky : Slavík M, Labonek O, Krátký P
6.4.2024 -
SK Jesenec-Dzbel-Přemyslovice  - Tatran Litovel 1:4
Branky: Kozák, Fidler J, Labonek O, Komárek
4.4.2024 -
Tatran Litovel - Lutín-Hněvotín 11:0
Branky : Fidler Jáchym 2,Labonek O 2, Skvorcov, Válek, Zbořil, Slavík, Večeřa,  Nátr, Vlastní
31.3.2024 -
Tatran Litovel - FC Dolany 4:2
Branky : Fidler Jáchym 2, Nátr, Vlastní
17.10.2023 -
Tatran Litovel - Plumlov 3:0
Branky: Labonek O 2 , Válek
8.10.2023 -
Česká Ves - Tatran Ltovel 3:1
Branka: Labonek O
2.10.2023 -
Tatran Litovel - Sokol Olšany - Těšetice 4:0 (2:0)
Branky Labonek 2, Dosoudil, Skvorcov
28.9.2023 -
Lutín - Tatran Litovel 1:5
Branky: Hájček,Válek,Slavík,Fidler,Labonek O
25.9.2023 -
SK Slatinice - Tatran Litovel 11:3
Branky: Válek 2, Kohout
18.9.2023 -
Tatran Litovel - FK Hlubočky 3:2 (1:1)
Branky: Slavík 2 , vlastní

Facebook

Partneři: