TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Bohuňovice 2:1 (1:1)


TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Bohuňovice 2:1 (1:1)
První utkání v nové sezóně jsme na domácím hřišti výsledkově zvládli a porazili Bohuňovice 2:1. Soupeř se sice v prvním poločase dostal do vedení, ale ještě před poločasovou přestávkou srovnal díky důrazu ve vápně Honza Baránek. Ve druhém poločase se pak prosadil dorážející Michael Tomanec a přisoudil Litovli první tři body do tabulky.

Branky: 36. Jan Baránek, 67. Michael Tomanec

Sestava a statistika z utkání: Litovel - Bohuňovice 2:1

Hodnocení trenéra Jiřího Kohouta: "Pro nás cenné a důležité body v úvodu soutěže. Jsem rád, že se po mnoha letech vrátil zápas krajského přeboru na dolní hřiště, kde je atmosféra pro hráče vzhledem k blízkému kontaktu s diváky mnohem fotbalovější.

Soupeř byl v úvodu zápasu nebezpečnější, jeden ze smrtících brejků ještě uhasil brankář Nakládal, následně jsme ale další chybou nabídli soupeři vedení. Bylo to však poměrně brzy a měli jsme tak ještě dost času s výsledkem něco udělat.

Poměrně slušně jsme hrozili ze standardních situací a jednu z nich využili důrazem k vyrovnání. Ve druhém poločase jsme toho měli přeci jen o trochu více a zřejmě i zaslouženě skóre otočili. Že jsme to pak měli o něco snazší bylo i nedisciplinovaností soupeřova stopera, který se nechal hloupě a zbytečně vyloučit.

Celkově jsem byl ale v zápase klidný, klukům věřím. Radost mi kazí jen zranění Šany, kterému přeji brzké uzdravení. Bylo to dnes vítězství kolektivu, nikdo nejde vyzvednout, všichni zahráli dobře."


Další mistrovské utkání odehrajeme v neděli 8. 8. 2021 na hřišti nedalekého Medlova. Utkání začne v 17:00. Na domácím hřišti se pak znovu představíme v sobotu 14. 8. 2021, kdy naším soupeřem bude Šternberk.
1.8.2021 | Tatran Litovel | Přečteno: 356x