TJ Tatran Litovel - FC Želatovice 2:1 (0:1)


TJ Tatran Litovel - FC Želatovice 2:1 (0:1)
Utkání, které na čtvrt hodiny přerušila bouřka a kroupy, jsme po prohraném prvním poločase dotáhli do vítězného konce poctivým týmovým výkonem. Brankou na 1:1 vyrovnával po rohovém kopu Martin Jindra, o zisku důležitých tří bodů pak 5 minut před koncem rozhodl Tomáš Přikryl.

Hodnocení trenéra Jiřího Kohouta: Cením si toho, že jsme dokázali tentokráte zase pro změnu my obrátit vývoj skóre na svou stranu a dle mého zcela zaslouženě. Myslím, že jsme měli po většinu zápasu více ze hry a to i v silné bouřce a v protivětru. Je to vítězství kolektivu, nikdo v něm dnes nevynikal a pomohla nám k bodům výrazně i silná lavička.

Sestava a statistika z utkání TJ Tatran Litovel - FC Želatovice 2:1 (0:1).

VIDEO: Na této adrese můžete zpětně najít sestřih venkovní porážky v Zábřehu z minulého týdne: TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Bohuňovice 1:2 (0:0).

V následujícím týdnu nás čeká středeční pohárové utkání proti celku Olešnice. Ta se v minulém týdnu představila proti prvoligové Opavě a podlehla jí 0:6. Zda bude mít Olešnice příležitost to zopakovat i v příštím roce, nebo příležitost zahrát si s celky z vyších soutěží dostaneme my, se rozhodne ve středu v 17:00.

V dalším kole Krajského přeboru pak zajíždíme v sobotu do Jeseníku. Utkání začne v 16:00.
2.9.2019 | Tatran Litovel | Přečteno: 514x