FC Želatovice - TJ Tatran Litovel 3:0 (1:0)


FC Želatovice - TJ Tatran Litovel 3:0 (1:0)
V Želatovicích jsme prohráli 0:3, když prvního gól jsme inkasovali už v první minutě. Další dvě branky přidali domácí po změně stran.

Sestava a statistika z utkání FC Želatovice - TJ Tatran Litovel 3:0 (1:0).

Trenér Zdeněk Pospíšil: „Utkání ovlivnilo několik faktorů. Důležitý moment přišel po 35 vteřinách (upozorňoval jsem na to před zápasem, ať se soustředíme na hru od 1 minuty, takže tomu nerozumím, co tam hráči předvedli) gól na 1:0. Následně v 15 min. zranění Smrčka a 51 min., kdy Ďurďu fauloval gólman, který měl dostat červenou (jen žlutá). Ale jinak, herně to špatné nebylo, od 20 minuty jsme hráli slušný fotbal, ale zase bez zakončení. Domácí mají kvalitní, zkušené a vyrovnané mužstvo. Smrček má něco se svalem.

Na bod bylo, ale rozhodčí zřejmě, když viděl, že hrozí vyrovnání , domácím pomohl jasným gólem z ofsajdu ( i domácí diváci to uznali včetně, že měl být jejich gólman vyloučen ). I třetímu gólu předcházel jasný faul na našeho hráče . Teď zkusím nachystat hráče na Mohelnici ať máme tři body a přezimujeme v klidu. No a přes zimu a dobrou zimni připravu, když přijdou bratři Heinzové a dovedeme kvalitniho útočníka, by to mohlo být slušné a hrát pohledný fotbal.“


Na domácím hřišti se znovu představíme v sobotu 12. listopadu od 14:00, kdy v předehrávce prvního jarního kola a současně posledním zápase v tomto kalendářním roce přivítáme Mohelnici.
7.11.2022 | Tatran Litovel | Přečteno: 257x