TJ Tatran Litovel - FK Mohelnice 0:0 (0:0)


TJ Tatran Litovel - FK Mohelnice 0:0 (0:0)
Obě mužstva nastoupila oslabena. Domácím chyběl Nemergut, Bednář, Šrom a Smrček, hostím brankář Hajtmar, D. Ryba,Knop a potrestaní Knýř a Heidenreich. Utkání to bylo vyrovnané, ale přece jen více příležitostí měla Litovel, ale koncovka byla žalostná.

První příležitost měl litovelský Ďurďa již v 9.min., kdy využil svého hraničního ofsajdového postavení a z úhlu postupoval sám na brankáře. Bohužel nedostalo se mu podpory od spoluhráčů a tak vystřelil jen do brankáře Rozmana. Velkou šanci si Tatran vytvořil v 35.min., ale po závaru (jeden zákrok zaváněl pokutovým kopem) Peč poslal míč nad branku! Hosté byli vyrovnaným soupeřem, ale v předu toho moc neměli a co prošlo, spolehlivě vyřešil brankář Kamisch.

Ve druhém poločase se hra nezměnila. Za zmínku stojí jen centr z levé strany domácích v 50.min., kdy míč z litovelských nikdo nedokázal tečovat. Největší šanci mohl mít opět litovelský Ďurďa, který se dostal do brejku, ale nakonec si míč nechal trestuhodně ukopnout. V 83.min. mířil Dragon vedle a vzápětí měli hosté Masopustem svoji největší šanci a sahali po třech bodech. Brankář Kamisch ji s pomocí tyče zlikvidoval a více již fotbalisté nezvládli.

Sestava a statistika z utkání TJ Tatran Litovel - FK Mohelnice 0:0 (0:0).

Trenér Zdeněk Pospíšil: „Do utkání jsme šli zase bez tří hráčů základní sestavy. I když jsme ale nastoupili s kluky z dorostu, tak jsme předvedli kvalitní a bojovný výkon. Neproměňování šancí je naše velká slabost. Také si ale myslím, že jsme měli kopat dvě penalty. Na to se ale vymlouvat nechci. Měli jsme proměnit normální šance, které nám zápas dal. Přicházel jsem k mužstvu, které bylo v rozkladu a hráči nechodili na tréninky. A to se změnilo. Za mě jich bylo nejméně deset, většinou ale mnohem více. Bohužel jsme ale odehráli pouze jeden zápas v plné sestavě. Jinak si myslím, že na tu kvalitu, kterou tady máme, je sedmnáct bodů slušných.“

Jarní část sezony začne během posledního víkendu v březnu, kdy odehrajeme venkovní utkání v Čechovicích. Na domácím hřišti se pak znovu představíme v sobotu 1. dubna, kdy přivítáme Brodek u Přerova.
7.11.2022 | Tatran Litovel | Přečteno: 267x