TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Bohuňovice 3:1 (2:1)


TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Bohuňovice 3:1 (2:1)
Litovel šla do utkání konečně v lepší sestavě (chyběl Baránek a Knebl) a na její hře to bylo ihned znát. Od počátku byla lepším týmem a ve 23.min. šla do vedení, když P. Dragon využil nedorozumění hostující obrany a otevřel skóre utkání. Bohužel hosté brzy srovnali, když se nečekaně z dálky trefil k pravé tyči po zemi kapitán hostí A. Fryčák. S Tatranem to, ale vůbec nic neudělalo a pokračoval dále v nátlakové hře a vypracovali si i šance.

Tu největší měl v 38.min, P.Dragon, ale jeho střelu zblízka mu brankář Sedlák vyrazil na rohový kop! Ve 44.min. však Litovel přece jen uspěla. Hostům unikl R. Bednář a pěknou střelou po zemi poslal Tatran opět do vedení! Domácím se dařilo i ve druhém poločase, kdy předvedli několik dobrých šancí, které ale, nedotáhli do úspěšné koncovky. I hosté měli velkou šanci, ale brankář M. Kamisch si s ránou A. Fryčáka poradil a míč vyrazil na rohový kop. V 67.min. o výsledku definitivně rozhodl R. Bednář, který z pravé strany obešel i hostujícího brankáře a zavěsil na konečných 3:1 pro Tatran! V závěru, ale ještě jednou čaroval M. Kamisch, ale na zaslouženém výsledku se již nic nezměnilo.

Sestava a statistika z utkání TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Bohuňovice 3:1 (2:1).

Hodnocení kapitána Martina Jindry: "Dnešní výhra je důležitá hlavně z pohledu psychiky, zasloužili jsme si ji nejen hráči, ale také trenér, vedení a všichni, kteří se chodí koukat a podporovat nás. Konečně se všechno sešlo, nastoupili jsme v dobré sestavě se silnou lavičkou a na hře to hned bylo znát. Tím, že jsme byli před zápasem poslední, to z nás všech paradoxně spadlo a hráli jsme uvolněně a asi nejlépe na jaře. V Litovli vždy byla a je dobrá parta. Pokud takto odehrajeme i zbývající zápasy, určitě ještě nějaké body uhrajeme a uvidíme, na co to ve finále bude stačit."

Další zápas odehrajeme venku a to v neděli 28. května v 17:00 v Lipové. V dalším týdnu nás pak čeká domácí utkání proti Kostelci na Hané, zápas začne v sobotu 3. června v 17:00.
29.4.2023 | Tatran Litovel | Přečteno: 366x